Dogshow Maastricht 2015

Kiwi is inmiddels de 27 maanden gepasseerd wat inhoud dat hij nu kan gaan voor zijn laatste punt om Nederlands kampioen te worden. De eerste show nadat hij deze leeftijd bereikte was gelukkig bij ons om de hoek in Maastricht. Een thuiswedstrijd dus.

IMG_2288

Het was duidelijk te zien dat Kiwi een stuk ouder geworden is, hij heeft zich keurig gedragen. Deze keer zijn staart niet meer torenhoog over zijn rug, maar gewoon ontspannen gedragen. Hij voelde zich duidelijk op zijn gemak. Liep mij niet de hele tijd te zoeken en liep in een mooi tempo met Cliff mee. Heeft zich netjes laten betasten en vond die aandacht van de keurmeester eigenlijk wel lekker. Hij was zelfs zo ontspannen dat hij zich tijdens het wachten in de ring eens lekker uit begon te rekken 🙂

Ondanks alles bleek Kiwi gewoon niet de sterkste in de ring en moest het dus afleggen tegen een andere prachtige reu. Hij werd 2U in de open klassen een top prestatie op zich natuurlijk, maar helaas hebben we op deze manier naar de punten misgegrepen en dat betekend dat we nu moeten gaan uitzoeken op welke show we het dan willen gaan proberen.

We will keep you posted!

keurrapportMECC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s