Hiep Hiep Hoera Kiwi 1 jaar!

IMG_2905

En voor je het weet is de tijd voorbij gevolgen en is je kleine witte bolletje alweer 1 jaar!
9 mei 2013 geboren en dus vierde wij 9 mei 2014 zijn allereerste verjaardag. Omdat deze kleine ijsbeer het zo ontzettend goed doet, had hij wel een speciale verjaardag verdient. En daarom hebben we speciaal voor Kiwi een levertaart gebakken. Het recept is hier te vinden: levercake het deeg heb ik verdeeld over een aantal cupcakes en daar heb ik een torentje van gebouwd. Om het te versieren heb ik kloproom gebruikt met extra versteviger (lees zonder suiker) en een zak vol honden koekjes. Wat hebben de honden gesmikkeld zeg! Zeker voor herhaling vatbaar!

IMG_2803

Kiwi heeft laten zien dat hij ondanks zijn jonge leeftijd al een hele stabiele hond is. Hij blijft mij positief verrassen, dingen die hij nog nooit gezien heeft en mijn andere honden spannend vinden daar loopt Kiwi gewoon langs alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Kiwi werkt graag en het liefst voor een beetje actie. Behendigheid is iets van hem dan ook zeker goed ligt. Kiwi weet zich erg goed aan te passen aan andere honden, in zijn eigen roedel weet hij precies de verschillen tussen Odin en Jola en weet daardoor inmiddels uit de problemen te blijven. Elke ochtend worden wij begroet door een uitgebreid spel tussen onze honden. Ook buiten past hij zich aan aan de hond die hem nadert, willen ze spelen gaan ze spelen, willen ze patsen dan probeert Kiwi ook wel even mee te patsen, hebben ze geen interesse is Kiwi ook zo weer weg. Alle bezoek wordt met een kwispel ontvangen en ook overdreven waaks in Kiwi niet. Kiwi blijkt al met al een rustige, flexibele, trouwe hond die indien nodig genoeg actie weet te brengen en graag voor ZIJN baas werkt. Ja want Kiwi laat wel echt duidelijk merken dat hij 1 baas heeft, hoewel hij de rest van het gezin ook heel graag heeft hoor 😉

IMG_2997

Wat staat volgend jaar op ons te wachten?
Gezien zijn successen tot nu toe willen we nog een aantal shows gaan lopen en kijken of we een mooie titel voor Kiwi kunnen verdienen. Verder zullen we als hij oud genoeg is zijn gezondheidstesten allemaal afnemen en meedoen aan de foksgeschikheidskeuring. We trachten om in het voorjaar van 2015 te starten met Kiwi’s agility carrière. En wat verder nog? we zullen wel zien wat op ons pad komt maar vooral heel erg genieten van onze witte beer!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s