kampioenschapsclubmatch RZWH 2014

Afbeelding

Nu Kiwi een wat volwassener uiterlijk had leek het ons leuk om er eens door een keurmeester te laten kijken. We hadden besloten om hem als 1e show in te schrijven op een clubmatch en nu bleek de eerst volgende een kampioenschapsclubmatch te zijn. Ook prima. Cliff is een paar keer van te voren samen met Kiwi op ringtraining geweest en een dag voor de show hebben we hem met z’n tweetjes eens goed gewassen. We wisten niet dat onze hond zo wit was 😀 Kiwi liep mee in de jeugdklassen tegen 11 andere mooie heren. Kiwi was met zijn 10 maanden de jongste van het stel. De honden werden ook hier gelukkig in 2 groepen gesplitst. Kiwi mocht in de 1e groep mee lopen. Cliff had hem prima voorgebracht!

Afbeelding

Daarna was het even wachten op de 2e groep. Toen alle honden gekeurd waren, moesten ze zich allemaal in de ring opstellen. De eerste paar honden waar de keurmeester langs liep kregen een medaille, ze sloeg Kiwi en Cliff over. Uiteindelijk bleef Kiwi samen met 3 andere reuen over in de ring. Kiwi hoorde dus bij de beste 4! Deze 4 honden moesten allen nog een keertje lopen om nader bekeken te worden. De keurmeester keek alle honden nog even kritisch na en op het moment dat Cliff, Kiwi net weer mooi had staan kreeg hij een handje van de keurmeester en mocht hij plaats nemen achter de 1! Kiwi had de jeugdklasse gewonnen!!! Wat waren wij positief verrast!

Afbeelding

Daarna was het natuurlijk even wachten, want nu moest hij nog een keer de ring in met alle winnende reuen van de andere klassen. Ook dit deed Kiwi voortreffelijk en ook nu won hij. Hij was dus Beste reu van de show. Als klap op de vuurpijl won hij ook nog eens van de beste teef, wat hem dus Best in Show opleverde.

Afbeelding

Je kunt je voorstellen hoe verbaasd wij naar huis gegaan zijn, van even kijken wat de keurmeester ervan vind tot Best in Show!
Met deze gegevens zullen we natuurlijk wel verder moeten showen! Hij heeft immers 2 CAC verdient met deze prestatie. De eerst volgende show waar we aan gaan deelnemen is De Utrecht 5 april 2014. Duimen jullie mee?

Verslag van de rasvereniging

Kiwi’s keurverslagje:

Afbeelding

Afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s