Badmeester

vandaag 4oktober was het weer zo ver weer een nieuwe dierendag en dus weer hondenzwemmen bij mosaqua. Gezien dat we nu een onderwater camera hebben was het weer een nieuwe uitdaging om foto’s te maken zo’n helder water als in een zwembad maak je niet vaak mee en daar moet je dus gebruik van maken. Dit jaar begon het hele gebeuren wat later als voorgaande jaren om 12 uur gingen de deuren open en al meteen vanaf het begin was het ontzettend druk en dat voor een doordeweekse dag. Aangezien ik nu niet met 2 maar 3 honden was waarvan er eentje niet de makkelijkste was het goed opletten. Het is zo druk dat baasjes toch vaak hun hondjes uit het oog verliezen en dus geen idee hebben wat ze uitvreten extra oplettendheid is dus pure noodzaak. Gelukkig na al die jaren met Jola is dat een 2e natuur van me geworden en is alles gewoon rustig verlopen.

Alhoewel Odin wel een ontzettend lekker ruikend labrador teefje tegen kwam en daar continu op probeerde te fietsen… Later zag ik dat hij niet de enige was en dat deze dame ook voor enig ophef zorgde bij meerder reuen die toch even moesten uitvechten van wie ze nou was. Daarna was Odin verliefd op iedere dame in de buurt en moesten ze allemaal op zijn allerbest verleid worden. Niet verbazingwekkend was een staf teefje zijn favoriet 😀

Jola kreeg het al vanaf minuut 1 voor elkaar dat mensen balletjes voor haar gingen gooien, eigenlijk mag ze niet meer achter ballen aan maar we hebben vandaag maar wat oogjes toe geknepen.

Mac die een paar weekjes bij ons logeert heeft eerst heerlijk gefrisbeet en was toen lekker ontspannen en ging prima in de rest van de groep honden, zwemmen wou hij wel maar van de rand af was wel eng soms hielp een zacht zetje tegen zijn kont. Ik vond het voor hem te druk bij de trapjes om hem daar erin te laten gaan dus gaf hij het zwemmen al vrij snel op, maar er was nog genoeg voor hem om te doen hoor. Op het einde mochten ze van de Aveve ook nog lekkere snacks uitzoeken. Dus de dag was weer geslaagd! (aleen hadden de baasjes toch op wat meer zon gehoopt)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s