de mijnweg Herkenbosch

Gister zat ik in mijn eentje thuis en ik vond het te koud buiten om lekker ergens te gaan zitten, heb hier ook al zoveel wandelingen gedaan dat ik even niet wist waar ik heen wou. Dus ben ik aan het googlen geslagen wat er allemaal aan wandelingen/gebieden waren in limburg en toen kwam ik dus op Herkenbosch uit, dat is alweer midden limburg en dus 45 min rijden met de auto.

Even heb ik nog getwijfelt ik heb immers geen tom tom en was er nog nooit geweest en zou dus alleen in de auto zitten. Maar ik wou ook niet thuis blijven hangen. gelukkig was het niet al te ver van de snelweg af en heb ik via google streetvieuw goed in mijn geheugen opgeslagen hoe ik rijden moest. Ik zat wel een beetje met zenuwen in de auto hoor 😀 maar dat bleek onterecht ik wist het in 1 keer te vinden.

De route: http://www.wandelgidszuidlimburg.com/wandelroutes/323.html uitgeprint, de hondjes aan de heupgordel en gaan met die banaan. In mijn rit erna toe zag ik dat er ook een hondenlosloopgebied was maar daar ging mijn route uiteraart niet naartoe 😛 dus besloot ik mijn hondjes netjes aan de lijn te houden. Met die heupriem is dat prima te doen en het was eigenlijk ook wel fijn aangezien ik op moest letten hoe de route liep. Natuurlijk moest ik ook foto’s maken en dat gingen jut en jul natuurlijk eventjes los om te poseren.

Er staat ongeveer 2 uur voor de route, maar ik heb er 3 uur overgedaan en dat terwijl ik echt voor de verandering een flinke pas had. Maar het zal wel komen van het stoppen voor foto’s en zwemmen in het ven enzo. Anders moet ik wel heel langzaam zijn haha. Na ongeveer de helft van de wandeling dacht ik ach gooi ze toch even omstebeurt los….. nou blij dat ik dacht ik doe ze een voor een toen Odin ineens een re geschoten had en enorme bananen in zijn oren gekregen had. Ik had het beest helemaal niet gezien zo gecamoufleert stond ze tussen de dorre heide, precies dezelfde kleur, gelukkig sprong zei met gemak door de struiken en had Odin er de grootste moeite mee!! Uiteindelijk besloot meneer dan toch maar even te luisteren en kwam hij terug. Ik baal als een stekker want nu weet hij ook wat reeen zijn. Een paar weken terug stond hij nog schaapachtig voor zich uit te kijken (los) toen er meerdere reeen groepjes voorbij sprongen en jola (aan de riem) helemaal uit haar plaat ging…. Beetje stom ook van mij het was al 6 uur geweest maar de zon scheen nog steeds even fel als om 3 uur dus ik had niet bij de tijd stil gestaan.

Maargoed verder hebben we met zijn 3tjes enorm genoten van de natuur een prachtige afwisseling van loofbos en heides met tussendoor ook prachtige weides, heerlijk rustig met het er der wat wandelaars en fietsers die graag op prachtige plekjes lekker lagen te pauzeren om van het landschap te genieten. Deze plek is zo mooi dat ik zeker terug ga om hem verder te ontdekken het is namelijk ook nog eens heel groot en ondanks mijn ruime wandeling heb ik nog geen 3e van het gebied gezien. Meer foto’s van dit mooie gebied: https://picasaweb.google.com/lisettehensgens/Herkenbosch#

3 gedachtes over “de mijnweg Herkenbosch

 1. Hoi,

  Wauw wat een mooie foto’s weer! Ik denk dat wij binnenkort ook eens daar gaan wandelen 🙂
  Alhoewel dat wordt dan pas als de pupjes van Jordan zijn uitgevlogen.

  Groetjes Melanie
  (jordan jump of clan miphydes)

  Like

 2. Waauw, ik wou even zeggen dat ik echt vind dat je supeeeeeeer mooie fotos kan maken:O

  Je hebt natuurlijk ook twee supermooie modellen,
  Maar doe je ook iets met fotografie? bv bij andere mensen fotograferen

  groetjes

  Like

  • ecxuses voor mij late reactie 😉 nee ik doe niet echt iets met fotografie al fotografeer ik ook graag mijn kleine nichtje of kinderen van mijn vrienden ofzo maar dat is niet profesioneel ofzo hoor.

   groetjes lisette

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s