Opstap met:

Bo, Fly en Fenna. Bo belde me afgelopen zaterdag op advies betreft een pupje (australian shepherd x bordercollie) tja het pupje is gekomen en dan moet ik haar natuurlijk ook even bewonderen. Het heeft 1.5 jaar geduurd voordat ik die beloofde puppie wandeling eens ging maken met hun vorige pup fly…. dus deze keer hebben we er maar wat meer vaart achter gezet.

Mijn eerste ontmoeting met fly was erg gezellig ik werd meteen omhelst (ja letterlijk 😉 ) en gewassen, Fenna was iets terug houdender maargoed dat mag ook als je pas een paar dagen thuis bent en je een aussie bent. Ik heb die twee van mij ook maar uit de auto gehaalt en we zijn het parkje in gelopen. Gezien die 2 reuen van ons hebben we ze zo snel mogelijk los gegooid en dat was wel even aftasten. Fly ging even kijken tot hoever hij bij Odin kon gaan en die had daar eigenlijk niet zoveel zin in. Na een “goed gesprek” liepen beide heren elkaar zo goed als negerend rustig verder.

Fenna moest nog even wennen aan alle drukte maar na een tijdje veilig op de arm gaf ze toch aan ook tussen de honden te willen lopen. En kwam ze ook lekker los. Fly en Odin kwamen dankzei Jola nog een keer in strijd dus die konden we weervan elkaar af plukken, maar wederom vooral veel lawaai dan wat anders. Die twee zijn ook enorm aan elkaar gewaagt precies hetzelfde type hond al zoekt fly de grenzen wat eerder op, maar dominanter als Odin was hij niet dus dan komen er wat spanningen. De rest van de wandeling hebben ze toch gewoon weer braaf samen losgelopen zonder problemen. En als afsluiting heeft Jola me nog een heerlijk cadeautje gegeven door even lekker uitgebreid door de mensenpoep te gaan rollen :S MAN wat stonk de auto op de terug weg. En nu gooi ik madam even snel onder de douche voordat Odin en ik naar G&Gb vertrekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s