Ook Odin doet een spoortje

Vandaag wederom een drukke honden dag. Weer vroeg uit de veren (7 uur) om snel na een poep en plas rondje in de auto te stappen om op 8.30 op het veld te staan voor Obedience. Vandaag voor het eerst gesorteerd (geur zoeken uit doekjes) Odin had meteen het goed doekje te pakken! Ook de rest ging goed. Volgen en apporteren zijn puntjes van aandacht en ook gaan oefenen op staan en blijf en vanuit zit en af stand enz.

Nog 2 lessen behendigheid blijven kijken en daarna lekker 1.5 uur met de hondjes gewandeld. We hebben de druk op Jola met deze wandeling een beetje opgevoerd omdat we het idee hadden dat ze toch inderdaad meer belasting op haar linker achterpoot zet na die spuit en we willen dus graag zien wat voor effect iets meer beweging hier op geeft. Dat is dus even goed opletten vanavond en morgen ochtend. Om 14.00 zijn we gaan speuren omdat Jola ook nog maar simpele spoortjes loopt hadden we wel tijd om ook een klein spoortje voor Odin uit te leggen en dat hebben we dus ook gedaan zie hier het resultaat:

Beide doen het niet slecht en ik ben benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen. Nu nog met spanning afwachten op dat telefoontje om voor het eerst te gaan schapendrijven!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s