Soesterduinen

Jola werd vandaag naar de DA in putten gebracht voor een operatie (althans dat was de bedoeling) om ons in de tussen tijd niet te vervelen zijn we met Odin gaan wandelen in een “nabij” natuurgebied: de soesterduinen. Daar had ik al heel vaak prachtige foto’s van gezien en in het echt is het nog veel mooier wat een heerlijke ruime plek om de honden eens flink te laten rennen. Odin heeft zich natuurlijk enorm geamuseerd.

Jola daarintegen heeft de hele dag bij de DA in de kennel gezeten zonder geopereerd te worden kennelijk was er bij het maken van de afspraak een miscommunicatie ik dacht bij de DA te komen die Jola eerder ook al had onderzocht maar die was kennelijk op vakantie. Daar aangekomen stond een jonge griet ons “te woord” nou ja eigenlijk nam ze zich helemaal niet de tijd om er achter te komen wat er nu precies aan de hand was en kwam ze nogal gehaast over. Ze stelde me nog wel gerust door te zeggen met een operatie te wachter op iemand anders die meer gespecialiseert was op gewrichtsproblemen. Om 16.30 was ik nog steeds niet gebeld(terwijl ze ons op de hoogte zou houden) en ben ik beltegoed gaan halen dat eenmaal opgewaardeerd ging dan om 20 voor 5 eindelijk mijn telefoon met het nieuws dat Jola niet geopereerd was… Ze hadden haar goed onderzocht???? maar konden niets vinden ze liep ook niet mank (Jola staat al weken niet meer op haar linker achterpoot dit deed ze tijdens het “spreekminuutje” ook niet en dat heb ik nog laten zien!! Ze konden dus niet vinden wat er mis was maar waren wel zeker dat het de kruisbanden niet waren omdat haar knieen niet instabiel waren. Ze hebben nieuwe foto’s gemaakt en vonden dat de artrose wel flink verergerd was :S dus het is of toch de artrose of de miniscus maar ze wouden daar toch niet zomaar voor opereren. Iets wat ik wel snap hoor. Maar al dit had ook gekund toen we er bij waren dat had ze direct mee met ons gekund en had ze niet de hele dag in een kennel moeten zitten iets wat ze dus totaal niet gewent is zeker niet als ze zoveel energie heeft. Toen we haar ophaalde stond ze te stuiteren en trok ons direct het complex uit niet meer berijkbaar ook had ze een demoeds plasje gedaan :S iets wat ze nooit doet.

Ze heeft nu een spuit in haar knie gekregen die als het atrose is dit zo tegen gaat dat ze binnen een paar dagen tot 3 weken gewoon die poot weer moet gaan gebruiken. Als ze dit dus niet doet dan is het de miniscus en moet ze alsnog geopereerd worden. Maar dat betekend dus wel dat ze nu nog 3 weken met pijn loopt…….. Ik ben het langzamerhand wel een beetje zat arm meisje van me.

Maargoed toen Jola in de kennel zat hebben wij ons wel geamuseerd en genoten van het mooie gebied en andere hondjes en daar wil ik toch nog wat fototjes van laten zien:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s