Najaars wandeling KClimburg

Gezien het weer hadden we het beter een zomerwandeling kunnen noemen wat een zonnetje zeg! Ik liet in een spagettie hempje en had het nog warm.
om 12.45 werd ik opgehaald door froukje en pepper haar aussie meisje. Odin vond dat wel erg gezellig bij zo’n mooi meisje in de auto!  We kwamen wat vroeg aan wat eigenlijk wel fijn was omdat ze zo konden wennen aan de groeiende groep honden. Met best een flinke groep zijn we oppad gegaan. Eerst allemaal aan de lijn. Odin was zo druk met alles omzich heen dat hij wel moest trekken. Dat vond ik natuurlijk niet zo leuk. Eenmaal bij en groot veld aangekomen hebben we de honden even losgegooid. Heerlijk om te zien dat zo’n grote groep honden gewoon lekker met elkaar los kan rennen zonder dat er ook maar een accefietje plaats vind. De honden aan de riem werden ook mooi met rust gelaten.

We hebben zo’n 1,5 uur gelopen afwisselend met de honden aan de lijn en los. Odin heeft zich prima geamuseerd aangezien er genoeg teefjes waren waar hij zijn charmes aan kwijt kon. Meneer ligt nu dan ook voor pampus onder mijn voeten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s