Zoekhonden –> HFdoedag

Jola en Alberto stonden ingeschreven bij de zoekhonden workshop. Er leuk om te zien hoe leuk maar lastig dit wel niet kan zijn!!

De eerste opdracht was dat het balletje verstopt werd en de honden moesten ruiken waar deze zat:

Dat was soms nog best wel lastig veel honden checkten ook even de achterkant van het apparaat je weet natuurlijk nooit wat daar nu weer te vinden is! Maar uiteindelijk vonden ze met of zonder hulp altijd hun geliefde speeltje weer terug!

Deze oefening hebben ze ongeveer 2x gedaan en toen kregen ze allemaal een nieuwe opdracht, namelijk dat een vreemde er met hun geliefde speeltje vandoor ging en ze hem dus zelf bij die vreemde op moesten gaan halen.

Jola vond het wel erg leuk en bleef gezellig bij die vreemde hangen! Hey kijk nou die wil wel met mij ballen!!! Ik ga echt niet meer met Alberto mee hoor deze mevrouw is veeeeel leuker!!

En voor sommige hondjes was het wat moeilijk om hun aandacht vast te houden. Zolang de bal in beweging was was het allemaal enorm veel lol maar als die bal vervolgens weg liep met een vreemde was de omgeving toch nog net iets intresanter 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s