KCM ASCN 2010

Gister zijn we vroeg vertrokken naar kerkwijk voor de kampioen clubmatch van de rasvereniging. We waren precies optijd daar en aangezien ik in belgie zo lang gewacht had dacht ik dat ik nog wel even de tijd zou hebben om alles voor elkaar te krijgen. Maar toen bleek het hier een stuk beter geregeld (moest ook wel met zoveel inschrijvingen ;))met 3 ringen een voor pups, een voor teven en een voor reuen. Dat hield echter in dat wij meteen de ring in moesten. Daar was ik helemaal niet op voorbereid. Odin lag nog gezellig bij Alberto buiten met zijn normale riem om nog niet gekamt en ik had mijn nummertje nog geneens opgespeld. Dus heel snel alles gedaan om nog redelijk op tijd de ring te betreden. We stonden met 12 honden in de ring! Waar die dus eigenlijk te klein voor was. Ik was gestresst door het snelle gedoe en Odin moest nog wennen aan al die leuke honden in de buurt dus ik moest wel wat moeite doen om zijn aandacht bij mij te houden 😀 Gelukkig gingen we niet met zn alle rennen maar werder we in groepjes gedeeld om daarna de ring uit te gaan en 2 aan 2 gekeurd te worden. Ik stond nog steeds niet echt relax naast de ring en Odin wou steeds spelen met zijn knappe buurman (hij heeft toch wat met merle hoor!) Waardoor ik niet echt rustiger werd. Uiteindelijk mochten we de ring weer in en werden wij gekeurd. Odin was erg afgeleid want toen we net naar de keurmeester wouden lopen vlogen er net twee honden naar elkaar uit. Maar goed toch aan de slag en hij deed het best goed. Bij het rennen bleef hij echter wat achter, niet echt zijn ding hij wil meestal sneller, maar het was erg warm daar binnen en het baasje deed ook nog eens een beetje raar dus ik neem het hem niet kwalijk 😉

Uiteindelijk waren alle hondjes klaar en moesten we alleen weer de ring in. Ze keek nog even alle honden na en we kregen een ZG waar we erg tevreden mee zijn gezien de enorme concurrentie!

Scan 8

Toen werd het wachten op de Ogen test.Die zou om 1 uur beginnen. om 5 voor een liep ik eens richting de plek waar dit gedaan werd en er stond al een enorme rij. Helaas was ons de gang van zaken niet helemaal duidelijk waardoor we net aan de beurt gekomen weer achteraankonden sluiten en dus op de volgende lading moesten wachten. Wat Odin niet zo heel erg vond want Sparkle een hondje dat ik “ken” via het aussieforum achter hem stond en hij hopeloos verliefd op haar bleek te zijn 😀 Toen kwam de arts weer en werden ze gedruppeld. Dat moest dan weer 20 min intrekken en daarna kon de echte test beginnen. Helaas blijkt Odin niet helemaal vrij hij heeft Retina Dysplasie. Maar de doker verzekerde me dat hij daar geen last van had en ook niet zou krijgen en dat is toch wel een enorme opluchting. Jammer is het zeker ik had de optie voor dekreu graag opengehouden, maar het allerbelangrijkste is gewoon dat Odin zelf gezond is en dat is hij!

We zijn daarna maar meteen naar huis gegaan. Ofja eerst hebben we nog een hele mooie wubba kong en frisbee gekocht waar de hondjes heel blij mee zijn!! Ik vond het toch wat te massaal allemaal waardoor ik niet echt relax werd en dat slaat natuurlijk ook op Odin over. Maar hoewel hij een beetje reageerde op een aantal zwarte honden in het begin heeft hij zich de rest van de dag toch vrij keurig gedragen. We zijn nog wat mensen van het aussieforum tegen gekomen en hebben nog met een hoop andere mensen even gekletst. Dat was wel erg gezellig.

Maargoed geen (grote) shows meer voor ons 😉 en nu gaan we ons gewoon volledig richten op lekker sporten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s