Behendigheid workshop

Hebben we vandaag bij high 5 gevolgd. het was echt super en ik sta er van versteld hoe snel Odin weer alles oppikt als ik maar goed loop doet hij alles zo’n beetje vanzelf!!! Wat een knappe kerel is hij ook! Jola ging ook goed, helaas heeft ze zich in de laatste ronde verstapt waardoor ze nu een weekje rust krijgt om haar niet verder te belasten. Hopelijk knapt ze dan vanzelf op anders gaan we toch nog even naar de fisio!

Hier het foto en video verslag!

 

foutloos rondje (niet de beste kwalitiet is met me telefoon gemaakt maar het geeft een indicatie!)

Bij de volgende combinatie wou het maar niet lukken om hem in de tunnel te sturen omdat ik steeds te snel naar achter liep waardoor ik hem weer bij de tunnel wegtrok. Ondanks dat het me al 3x verteld was bleef ik het doen 😀 dus toen werd ik een handje geholpen 😉 daarna ging hij wel!

We hebben een geweldige dag gehad! We staan ook ingeschreven bij High five om daar les te gaan volgen helaas is er een hele lange wachtlijst van meer dan een jaar…. en eigenlijk is er ook geen andere optie in de buurt. Clubs die wel redelijk zijn hebben zelf ook allemaal een wachtlijst dus dat schiet niet op. Dan maar snel zelf wat toestellen in elkaar flansen zodat we wel aan de slag kunnen! en goed opletten als er weer eens workshops zijn. Want  nu wil ik ook verder natuurlijk! Wat een talent is Odin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s