Clubmatch KCLimburg 2010

Vandaag weer naar een showtje geweest. Deze keer georganiseerd door de KC waar wij gehoorzaamheid lopen. Wederom hebben we heel veel geluk gehad met het weer het was een heerlijke zonnige dag. Odin was deze keer de enige Aussie die mee deed. Dus eerste werden we zoiezo :D.

We hadden een hele leuke keurmeester die zich goed de tijd nam om de honden goed te bekijken. Odin luisterde weer voortreffelijk dus daar was ik erg blij mee. Hij haalde ook deze keer weer een Utje! en was tevens (logisch als je enige bent) ook BOB

wat inhield dat we mee deden aan de beste van de rasgroep. Hier liepen we met 8 honden en zijn we 4e geworden! ook daar zijn we erg trots op. Het was een hele gezellige dag en volgend jaar gaan we zeker weer!

En dan het verslag:

Scan 7

11 maanden oude aussie van prima geslachtstype vandaag nog iets vierkant gebouwd. Al heel behoorlijk reuenhoofd met vlakke brede en behoorlijk krachtige schedel. Prima snuit, mooie expressie. Bij de vacht passende oogkleur. Mooie hals, rug moet nog wat vaster. Prima hoekingen voor, achter mag niet sterker in knie en hak. Goed front maar ellebogen sluiten nog niet aan. Lichaam wel diep maar nog wat vlak. Prima voeten, beenwerk en bespiering. Mooievacht,staart ietsje hoog gedragen, ietsje hoog aangezet. Prima ring gedrag en perfect voorgebracht 😀 Voor leeftijd al behoorlijk krachtig gangwerk.

Omdat hij zo dicht in de buurt was zijn mijn ouders, oma en tante en oom ook komen kijken. Erg gezellig. Jola was vandaag ook gewoon mee en heeft zich keurig gedragen. Tussendoor zijn we nog even lekker wezen wandelen Wat een mooi gebied is het daar zeg!

Voor het hele foto verslag ( ook foto’s van een hele boel andere deelnemers)zie: http://picasaweb.google.nl/OdinJola/ClubmatchKCLimburg2010#

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s