Onze eerst Show ervaring

img951603660

Gister was het dan zover onze eerst show. Om rustig aan te beginnen hadden we ons ingeschreven voor een jongenhonden dag van de australian shepherdclub in belgie. We kregen dat voor de show starte ook nog een gratis ringtraining. Aangezien Odin en ik pas 1 ringtraining hebben kunnen volgen toen hij 10 weken was (al heel lang terug dus) leek ons dat wel handig. Toen we de cataloges in handen kregen zag ik ook nog dat wij als eerste moesten. Toen speelde de zenuwen wel even op. Het duurde nog best lang voordat we aan de beurt kwamen. Dat waren lange saaie uren. Ik durfde niet echt weg om even lekker te lopen met Odin of andere actieven dingen te doen omdat ik bang was het dan te missen, maar in de tussen tijd moet je wel de tijd doorkomen……. Daar had niet alleen ik maar ook Alberto en Odin last van.

Toen waren we bijna aan de beurt. Ben ik nog even na gaan vragen hoe we nu precies de ring in moesten gaan 😀 gelukkig ging dat prima. Odin had het echt heel braaf gedaan al begon hij zich na al een tijdje te staan wel te vervelen. Odin viel best wel op tussen al die show aussies. Hij is echt een stuk smaller gebouwd dan de rest wat daar rond liep. In zijn groepje zaten 4 honden maar een was er niet dus waren we met zn 3e.

Odin is derde geworden. Toen moesten we weer lang wachten op de prijsuitrijking en natuurlijk het belangrijkste het rapportje. We waren blij toen we die uiteindelijk kregen. Odin had een Utje gehaald!!! Ik ben hartstikke trots op hem! En erg blij met de uitslag! Hij had nog een lintje en een zak voer gewonnen. Het rapportje zag er als volgt uit:

goed type, goed hoofd, goed hals en rugbelijning,goed voor en achterhand, mist nog wat bortsdiepte, vlot gangwerk, mooie beharing

Scan 10

Helaas hebben we niet zo’n mooie foto’s kunnen maken omdat pap en man op vakantie waren en dus de goede camera mee hadden. Dus ik zet er even eentje neer voor het idee maar er waren een aantal mensen met goede camera’s die overal foto’s van hebben gemaakt dus hopelijk weet ik deze nog te vinden op internet. Dan kan er een leuk fotoverslagje bij. Gelukkig heb ik net de nieuwe camera besteld dus kunnen we straks overal prachtige foto’s van maken!

Zondag weer een nieuwe show op de clubmatch van Kclimburg. Ben erg benieuwd wat ze daar van hem vinden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s