Ook Odin laat zich van zijn beste kant zien!!!

We zijn net terug van de diploma uitrijking van KC Limburg. Met spanning zaten we te wachten op het nieuws of we geslaagd of gezakt waren. De Af en blijf was immers niet goed gegaan en dat was een van de oefeningen waar je op kan zakken. Eerst kregen we de uitslagen van de puppen cursus, daarna EG1 en toen een korte pauze. Alberto was nog drinken halen toen ze met onze groep begonnen, ik werd steeds zenuwachtiger. Een paar waren helaas niet geslaagd maar toen ze met de wel geslaagde begonnen was ik nog niet genoemd dus kon ik opgelucht adem halen. Nog 3 te gaan en alberto kwam een aangelopen. “ow ben je nog niet geweest?” vraagt hij. Nee dus ik zat bij de laatste 3 weer niet mijn naam ik zat dus bij de laatste 2 erg spannend. Tja en toen weer mijn naam niet :d een andere cursist gaf me al een glimlach. Tja ik was als laatste over. Dus Odin en ik zijn 1e geworden!!! En we kunnen dus in September door met de EG3! We krijgen een lijst met 18 onderdelen waarvan ons laagste punt een 7 was. De af en blijf natuurlijk verder hadden we 10 tienen, 3 achten en 4 negens! Totaal aantal punten 167  van de 180 niet slecht dus. Zoals je kan denken ben ik APEN TROTS!

We kregen een mooie bos bloemen, een leuke groepsfoto en een hele mand vol met lekkers voor de hond. Nou daar liggen ze nu lekker van te genieten.

Morgen voor het eerst apporteersport en daar gaan we met de fiets in de doggyride naartoe, ook voor het eerst ik ben benieuwd hoe dit zal gaan. En  ik hoop natuurlijk dat het niet zo regend als vandaag 😉 het is toch 45 min fietsen voor 15 min cursus en dan moet ik nog 45 min terug een zonnetje zou daarbij geen kwaad kunnen.

Nu trots en voldaan naar bedje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s