Reunie clan miphydes 27 -03-2010

Gister was het dan zo ver de reunie van Odin’s familie en ook gefokte bordercollies door Henrie en Janine. We hadden er zin in. Om 7 uur sochtens op gestaan en om 8 uur in de auto gestapt, we gaan altijd iets vroeger dan eigenlijk nodig, omdat ik er een hekel aan heb te laat te komen. Net achter weert hoorde we het nieuws en de file meldingen. En ja hoor vlak voor eindhoven een file van 7 kilometer! Nou hebben we dus laatst een uur in de file gestaan voor 2 kilometer dus durfde ik het niet aan. Op de gok bij Valkenswaard van de autobaan af en dan via eindhoven naar den bosch. Dat was een goede zet geweest want we konden de file zien staan! Net optijd 10.15 zijn we aangekomen.

Het hele nest van Odin was aanwezig! Erg leuk Clipper en Marlin had ik na de ophaaldag niet meer gezien. Wat een prachtige honden zijn het geworden zeg! Odin heeft zich enorm geamuseerd met zijn broerdjes en zusjes.

  

We konden aan verschillende activiteiten meedoen. Er was een Show met ringtraining,

  

 een hindernissen parcours,

  

Zit-darts (wat Odin gewonnnen heeft!), apporteerspel

   

en  behendigheid. In de pauze ben ik met Odin even de behendigheids toestellen gaan oefenen. Hij vond het helemaal geweldig. En ging zelfs ongevraagd door de tunnel en slurf heen.

  

 Bij de slurf hadden we een klein incidentje, hij wou erdoor heen rennen maar viel waardoor hij verwikkeld raakte in het zeil en er niet meer uit kwam. Volgens mij was dat wel even paniek. Ik bang denk die wilt nu natuurlijk nooit meer in de slurf wat een slecht ervaring. Maar net zoals dat je van je paard valt, meteen weer proberen 😉 Dus wij opnieuw weer opbouwen ik hield de slurf omhoog  en steeds een beetje lager. Odin leek zich van geen kwaad bewust en ging gewoon zorgen loos door die slurf heen! Toen Alberto en ik even stonde te praten besloot hij zelfs dat hij er nog wel een keertje doorheen wou! Wat een ventje he! Dat word echt een topper met behendigheid.

Verder was er op het laatst nog een aussie race met allerlei lekker afleidingen. ook dit had Odin zonder moeite gedaan. We hebben gister ook Odin’s stamboom gekregen, en er zijn foto’s gemaakt door ron baltus waar we erg benieuwd naar zijn!

Odin helemaal trots op zijn prijs! We hebben een heerlijk dagje gehad en verheugen ons alweer op 2015!

Advertenties

Een gedachte over “Reunie clan miphydes 27 -03-2010

 1. Hallo Lisette en Alberto,

  Wat een mooie foto’s hebben jullie gemaakt. Dat heb je vast vaker gedaan.
  Wij vonden het ook heel leuk gisteren.
  Wat goed dat Odin een prijs heeft gewonnen!
  En wat lijken Odin en Clipper toch op elkaar.
  We hopen jullie mei weer te zien.

  Groetjes Hans en Anja en een lekkere knuffel van Clipper.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s