Ede 07-03-2010

Gister zijn we afgerijsd naar Ede, we hadden met Linda die we kennen van het hondenforum afgesproken om eens te gaan wandelen met de hondjes. We waren nog nooit op de hei in Ede wezen wandelen, dus het was weer leuk een nieuw plekje te ontdekken. Het is er werkelijk prachtig en heel relax. Voor de honden is er best een flink stuk waar ze los kunnen wandelen en op zo’n zondag middag kom je dan ook genoeg volk tegen. Heerlijk voor de socialisatie, Odin keek dan ook zijn ogen uit!

Hij had met veel hondjes kennis gemaakt maar zijn beste vriendje op de hei was een klein kruising hondje. Hij vond hem zo leuk dat luisteren naar mij helemaal niet meer belangrijk was 😉 dat was echt voor het eerst 😀 dus ben ik hem maar even op gaan halen!

Jola ging echt enorm goed, voor de zekerheid hield ik haar bij vreemde tegemoedkomende honden toch even bij me, wel los met een lekker snoepje maar af en toe liet ik haar gewoon lekker kennis maken en ook dat ging super! Ik ben trots op mijn meisssie! Dit moeten we eigenlijk vaker doen, is alleen maar goed voor ze.

In het begin van de wandeling vond ze het op een gegeven moment zo leuk dat ze een beetje gek werd en blaffend in de ronde ging rennen. Izzie de aussie van Linda wist niet zo goed wat ze ermee moest. En bram kooikerhondje van Linda was onverstoorbaar! Een stukje verder kalmeerde Jola weer en zag de hondjes van Linda als haar roedeltje. Toen Bram “verdwenen” was (wij zagen hem maar jola niet) bleef ze hem echt staan opwachten. En ze vond het op het eind zelfs nodig om het even voor Izzie op te nemen.

Odin heeft op deze wandeling zijn mannelijkheid ondekt. Ik had net tegen Linda verteld dat meneer nog altijd als een meisje plaste, hoor ik ineens nee niet op bram….. Ik kijk om en ja hoor! Meneer plast voor het eerst met zijn poot omhoog precies op het kopje van Brammetje :S

We hebben echt genoten en de hondjes ook! Linda heeft een paar prachtige foto’s gemaakt die ik ook op dit blog mocht zetten. Voor meer prachtige foto’s van Linda zie haar site: www.brizz.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s