Pittige meiden wandeling

  

Vanochtend vroeg zijn we afgerijsd naar de Berendonck in Wijchen om te gaan wandelen met Temba met Lois en Ruby en Lenny met Foska en Ginny. Ik vond het wel een beetje spannend omdat Lenny de fokster van Jola is en ik haar nog nooit in het echt ontmoet had. Dus ik maakte me een beetje druk om Jola’s eventuele gedrag. Het was een gezellige wandeling met 5 AHH dames en Odin. Eigenlijk ging het allemaal prima, alleen hadden Jola en Lois nog een appeltje met elkaar te schillen en die hebben we dan ook 2 keer van elkaar af moeten halen. Maar dan was het gewoon weer goed en liep de hele groep zonder problemen weer door. Ik ben in deze wandeling alweer een stuk weizer geworden over Jola. Ik zie haar gedrag heel erg terug in haar half zusje Ginny.  

  

Volgens Lenny was Foska inmiddels al 13 een stuk rustiger geworden de laatste tijd. Dus een deel van dit gedrag zal ook wel van mama afkomen. Wat we trouwens op het eind van de wandeling ook even tevoorschijn zagen komen. Aangezien Foska de baas was over het stokje 😀 en Odin de geniepigert die hij is dacht het wel even snel weg te kunnen grissen. Nou niet dus 😉 is natuurlijk ook geen slimme zet tussen 5 van die pittige dames.  

Foska, Jola, Ginny

Foska, Jola, Ginny

Op het eind van de wandeling hebben we van Lenny een hele hoop informatie over AHHtjes gekregen dus Temba en ik zijn voorlopig wel even zoet om dit allemaal uit te zoeken en op de site te plaatsen.  

Ik vond het erg gezellig!  

samen de stok halen

foska komt de stok mooi terug brengen

Lois

  

Foska  

  

Ginny  

 

wat zeg je vrouwtje? 

  

Odin moe van alle indrukken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s