Saartje en Chico

Nou Madam had gister avond besloten dat het haar te lang had geduurd en dat ze nu wel echt bij Chico wou zitten. We zaten gezellig binnen tv te kijken terwijl ik ineens nogal een kabaal hoorde. TV op mute….. toen was t natuurlijk stil haha zo ging dat een paar keer. Uiteindelijk ben ik maar eens pols hoogte gaan nemen buiten. En tot mijn verbazing zat Saartje in het gesloten hok……. Ik naar binnen vragen of alberto ze al gewisseld had ik namelijk niet. Dat bleek niet zo. Alberto zegt miss zitten ze wel samen in het hok. En ja hoor ik ga nog eens kijken en zie twee gele oortjes achter Sara verdwijnen. Het hok was kapot geknaagt en het leek goed te  gaan dus heb ik het zei luikje open gezet zodat ze elkaar als ze wouden toch konden ontlopen en zijn we naar bed gegaan. In de ochtend lag het terrasje vol met grijze haren. Typisch Chico om toch nog even de bully uit te hangen dacht ik. Saartje leek een beetje bang van het gebeuren dus heb ik ze meteen samen eten gegeven.
 
 

S8300578

Heel gaaf Saartje kalmeert meteen als je haar over haar snuitje aait hoe gestresst ze ook is dan ontspannen meteen al haar spieren. Na het samen eten ging het een stuk beter. We hebben hun hok weer gemaakt en verschoont. Ik zat nog ff lekker buiten samen met de doggy’s om van al mijn beesies te genieten. En toen zag ik dit:

 
 

S8300597

Haha en dan vind Madam het raar dat Chico soms een beetje boos wordt. Ze zijn er dus nog niet helemaal overuit wie de baas is. Maar de meeste tijd gaat het prima dus ik heb besloten om ze dan maar samen te laten.

Jola vond het hele gebeuren van de konijnen super spannend en hield ze noulettend in de gaten. Terwijl Odin lekker zijn eigen ding zat te doen. Strootjes zijn toch wel heel lekker hoor! Heb een paar prachtige foto’s van hem kunnen maken.

Een gedachte over “Saartje en Chico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s